A webhely használati feltételei

1. Feltételek

A https://ujvilagneppart.hu oldalról elérhető Weboldal elérésével elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Weboldal használati feltételeit, és beleegyezik abba, hogy felelősséggel tartozik a vonatkozó helyi törvényekkel kötött megállapodásért. Ha nem ért egyet ezen feltételek bármelyikével, tilos hozzáférnie ehhez az oldalhoz. A Weboldalon található anyagokat szerzői jog és védjegyjog védi.

2. Licenc használata

Az ujvilagneppart.hu weboldalán található anyagok egy példányának ideiglenes letöltése engedélyezett, csak személyes, nem kereskedelmi célú, átmeneti megtekintés céljából. Ez egy licenc megadása, nem pedig a tulajdonjog átruházása, és a licenc alapján nem teheti meg:

Ez lehetővé teszi az ujvilagneppart.hu számára, hogy felmondja a szolgáltatást a korlátozások megsértése esetén. Felmondás esetén a megtekintési joga is megszűnik, és meg kell semmisítenie a birtokában lévő letöltött anyagokat, legyen az nyomtatott vagy elektronikus formátumú.

3. Jogi nyilatkozat

Az ujvilagneppart.hu weboldalán található összes anyag „ahogy van”. Az ujvilagneppart.hu nem vállal garanciát, legyen az kifejezett vagy hallgatólagos, ezért minden egyéb szavatosságot érvénytelenít. Továbbá az ujvilagneppart.hu nem vállal semmilyen kijelentést a Weboldalán található anyagok felhasználásának pontosságára vagy megbízhatóságára vonatkozóan, vagy más módon az ilyen anyagokkal vagy a jelen Weboldalra hivatkozott oldalakkal kapcsolatban.

4. Korlátozások

Az

ujvilagneppart.hu vagy beszállítói nem vállalnak felelősséget semmilyen kárért, amely az ujvilagneppart.hu weboldalán található anyagok használatából vagy felhasználásának képtelenségéből adódik, még akkor sem, ha az ujvilagneppart.hu vagy a jelen Weboldal meghatalmazott képviselője szóban vagy írásban értesült az ilyen károk lehetőségéről. Egyes joghatóságok nem engedélyezik a vélelmezett garanciák korlátozását vagy a véletlen károkért való felelősség korlátozását, előfordulhat, hogy ezek a korlátozások nem vonatkoznak Önre.

5. Revíziók és hibák

Az ujvilagneppart.hu weboldalán megjelenő anyagok műszaki, nyomdai vagy fényképészeti hibákat tartalmazhatnak. Az ujvilagneppart.hu nem ígéri, hogy a jelen Weboldalon található anyagok pontosak, teljesek vagy aktuálisak. Az ujvilagneppart.hu bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a Weboldalán található anyagokat. Az ujvilagneppart.hu nem vállal kötelezettséget az anyagok frissítésére.

6. Linkek

Az

ujvilagneppart.hu nem vizsgálta át a Weboldalára hivatkozott összes oldalt, és nem vállal felelősséget az ilyen linkelt oldalak tartalmáért. Bármilyen link jelenléte nem jelenti az oldal ujvilagneppart.hu általi jóváhagyását. A hivatkozott webhelyek használata a felhasználó saját felelősségére történik.

7. A webhely használati feltételeinek módosításai

Az

ujvilagneppart.hu bármikor, előzetes értesítés nélkül felülvizsgálhatja a Weboldalára vonatkozó jelen Felhasználási feltételeket. A Webhely használatával Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Felhasználási Feltételek aktuális verzióját.

8. Az Ön adatvédelme

Kérjük, olvassa el Adatvédelmi irányelveinket.

9. Irányadó jog

Az ujvilagneppart.hu Weboldalával kapcsolatos bármely igényre a hu törvényei az irányadók, annak kollíziós rendelkezéseire való tekintet nélkül.